blå sygesikringsbevis norge


Det blå EU-sygesikringskort dækker kun hvis behandleren er tilknyttet den offentlige sygesikring i det land du opholder dig i. Kortet er gratis og er gyldigt i op til fem år.


Rejsesygeforsikring Det Bla Kort Patienthandbogen Pa Sundhed Dk

Efter de fem år kan det fornyes gratis.

. Kortet giver ret til sundhedsydelser på samme vilkår som borgerne i det land man opholder sig i. Egenbetaling der kan være ved sygebehandling i det pågældende land. Reglerne betyder at du i nogle tilfælde kan få dækket hjemtransport hvis en læge vurderer at du ikke kan rejse hjem.

Det blå EU-sygesikringsbevis dækker ikke for transporten hjem hvis du bliver syg er ude for en ulykke eller dør. Der gælder særlige regler for hjemtransport fra Finland Island Norge og Sverige pga. Det er vigtigt at dit blå sygesikringskort er gyldigt i hele perioden hvor du er udenlands ellers gælder det ikke.

Midlertidigt ophold i de nordiske lande. Med det blå EU-sygesikringskort har du ret til samme sygesikring som borgerne i det land du rejser i. Det skal du selv betale hvis du ikke har en rejseforsikring.

Det blå kort skal med hvis man rejser inden for EU samt til Norge Island Liechtenstein eller Schweiz. Med det blå EU-sygesikringskort har du ret til samme sygesikring som borgerne i det land du rejser i. - Vi kan se at vi nu har en million færre aktive kort end vi havde i 2019.

I lande som Sverige Norge Island og Finland er der særlige regler for hjemtransport. Sign Up and Get Free Shipping on Orders over 50. En aftale blandt de nordiske lande - Nordisk konvention.

Kortet kan bestilles på borgerdk. 47 800 43 573 E-mail. Dog kan gyldigheden være kortere hvis du skal bruge kortet til andet end ferie eller bor i udlandet.

Hvis du ikke er ansat kan det europæiske sygesikringskort være en mulighed hvis du er berettiget til det. Du skal stadig bruge det gule sundhedskort når du skal til lægen i Danmark. Det blå EU-sygesikringskort er et kort der viser at du har ret til behandling på samme vilkår som borgerne i det land du rejser i.

Du skal bruge det blå EU-sygesikringskort når du rejser til et EU-land Norge Island Schweiz eller Liechtenstein. Når du opholder dig midlertidigt maximalt et år i Norge Sverige Finland eller Island har du ret til behandling på lige fod med borgerne i det pågældende land. Hvis du tager til et andet EU-land for at studere forske være i praktik eller tage en erhvervsuddannelse skal du have en sygesikring der dækker alle former for sundhedsrisici i værtslandet.

Hvis du rejser uden for Danmark Færøerne og Grønland opfordres du til at tegne en privat rejseforsikring. Det blå sygesikringskort er gratis og gyldigt i op til fem år. Du skal bruge det blå EU-sygesikringskort når du rejser til et andet EU-land Norge Island Schweiz eller Liechtenstein.

600000 kort forventes at udløbe i 2022 oplyser Udbetaling Danmark som har ansvar for de blå sygesikringskort. Det blå EU-sygesikringskort dækker udgifter til nødvendig læge- og sygehusbehandling medicin mm. Rejser du uden for EU-landene Norge Island Liechtenstein Schweiz og Storbritannien er du ikke dækket af den offentlige sygesikring i Danmark og du kan derfor hverken anvende dit gule sundhedskort eller dit blå EU.

Du skal bruge det blå EU-sygesikringskort når du rejser til et EU-land Norge Island Liechtenstein eller Schweiz. Det blå sygesikringskort dækker heller ikke den evt. Check out Millions of Products.

Under ophold i et EU-land Norge Island Liechtenstein eller Schweiz. Det blå EU-sygesikringskort dækker. Det er Udbetaling Danmark der behandler ansøgninger om det blå EU-sygesikringskort og udsteder kortet.

Samtidig mistænker Udbetaling Danmark at der er færre der har fået genansøgt i den tid hvor coronaepidemien har besværliggjort rejser. Ad Millions of Products Top Brands. Læs mere hos Helfo helfono Se på EU-Kommissionens hjemmeside hvordan du er dækket med det blå kort i Norge.

Hvis du er ansat i dit værtsland skal. Du har også ret til behandling hvis du har et andet statsborgerskab end dansk men er sygesikret i Danmark. Du kan få oplysninger om reglerne for sygesikring i Norge hos forbindelsesorganet.

Tools Cleaning Safety Industrial Office Supp More. HELFO Postboks 2415 N-3104 Tønsberg Norge.


Nyhed Aendringer Sygesikringskort Fjallferie


Eu Sygesikringsbevis


Sundhedskort Jammerbugt Kommune


600 000 Danskere Far Brug For Nyt Blat Sygesikringskort


Rejsesygeforsikring Det Bla Kort Patienthandbogen Pa Sundhed Dk


Hvor Meget Det Bla Sygesikringsbevis Daekker I Forskellige Lande I Europa Storbritannien Bulgarien Frankrig


Eu Sygesikringskort


600 000 Danskere Far Brug For Nyt Blat Sygesikringskort


Det Bla Sygesikringskort Roskilde Kommune


Bla Sygesikringskort


Tjek Lige Det Bla Kort Inden Julerejsen Sos International


Bla Eu Sygesikringsbevis Er Du Altid Daekket Esbjerg Lokale Nyheder


Det Bla Eu Sygesikringskort Sos International


Rejseforsikringer


Laege Og Sygesikring Naestved Kommune


Bla Sygesikring Alt Hvad Du Bor Vide Om Det Bla Sygesikringskort


Det Bla Sygesikringsbevis Fa 3 Gratis Uforpligtende Tilbud


Undga Monster Regning Forny Dit Bla Eu Sygesikringskort Dcu


Blat Sygesikringsbevis Og Gult Sundhedskort Hvordan Fungerer De Nye Sygesikringskort

Related : blå sygesikringsbevis norge.